Szerelem.

2012.01.12. 20:39

  Gondolkoztál már azon, hogy mennyit is ér a szerelem mostanság?
De komolyan, most ez ne kóstálna annyit? Többet ér egy átbulizott este, aztán másnaposan ébredve valaki mellett döbbenünk rá, hogy az esti “nagy románc” igazából csak egy esti kaland volt?NEM, ez így nem oké!Az a legnagyobb probléma, hogy az emberek már lassan elfelejtenek igazán szeretni, és ezáltal sokaknál a szerelem mint érzés is teljesen mást takar. Pedig vajon van olyan aki ne vágyna egy szerető barátnőre/barátra? Akivel mindent megbeszélhet? Akit átölelhet, megcsókolhat, az arcára egy hatalmas puszit nyomhat? Akire mindig számíthat?
Úgy néz ki, hogy sokaknak az érzés már mit sem ér. De akkorsincs az, hogy az igaz szerelem csak a mesékben létezne. Csak nézz körbe, még mindig látni jó pár szerelmes párt, akik igazán szeretik egymást, és tényleg azért vannak együtt, mert szeretik egymást, és nem holmi hátsó szándék miatt.Na? Ugye, hogy nem ér annyit az a csaj/srác aki úgy nyomult az este? Hisz nem a szerelem csillogott a szemében, csupán a vágy. Vágyni valakire szerelem nélkül pedig csupán testi kötödést jelenthet. Vagy tényleg naplót akarsz vezetni az esti “akciókból”?

 

Inkább várj arra a valakire, akibe belészeretsz. Még a csókba is beleborzongsz majd. Csak nézd meg a szemeit utána. Akkor érted meg igazán, hogy a szerelem igenis létezik, és mint a tél első szele a leveleket, ez is elsöpör mindent. Mindent, ami valaha is kétséget ébresztett volna benned a szerelem iránt.

süti beállítások módosítása